ویزای کانادا و نحوه دریافت آن

برای دریافت ویزای کانادا چه اقداماتی لازم است؟ آیا واجد شرایط دریافت ویزا هستیم؟ چه مدارکی باید به همراه داشته باشیم؟ در ادامه با آدراپانا همراه باشید تا پاسخ سوالات خود در خصوص ویزای کانادا را دریافت نمایید…

جهت دریافت مشاوره و اخذ ویزای کانادا با همکاران ما تماس حاصل نمایید : ۸۸۵۴۲۰۹۴-۰۲۱

ویزای کانادا به سه صورت زیر ارائه می شود :

ویزای یک بار ورود (Single Entry) : با این ویزا تنها می توانید یک بار وارد کانادا شوید و پس از خروج از کانادا ویزای شما باطل خواهد شد.

ویزای چندبار ورود (Entry Multiple) : این نوع ویزا اجازه ورود و خروج مکرر به دارنده ویزا می دهد.

دارندگان ویزاهای بالا در هر بار ورود به کانادا اجازه ندارند بیشتر از ۶ ماه در خاک این کشور اقامت داشته باشند و می بایست قبل از مدت تعیین شده از کانادا خارج شوند.

سوپر ویزا (Super Visa) : این نوع ویزا که به ویزای ۵ ساله نیز معروف است برای افرادی صادر می شود که نیاز دارند بیش از ۶ ماه در خاک کانادا اقامت داشته باشند.

سوپر ویزا معمولا برای والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ افرادی که اقامت دائم و یا موقت کانادا دارند صادر می گردد. اعتبار این ویزا ۵ ساله بوده و دارنده این ویزا می تواند در هربار ورود به کانادا تا ۲ سال در این کشور بماند.

بیشتر بخوانید : آیا واجد شرایط دریافت سوپر ویزا هستید ؟

توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت افسر ویزا تصمیم گیرنده ی نهایی در مورد نوع و مدت زمان اعتبار ویزا خواهد بود.

برای دریافت کدام نوع ویزای کانادا می بایست اقدام نماییم ؟

بطور کل درخواست برای دریافت ویزای توریستی (ویزیتور) رایج تر است. متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به کشور کانادا را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند.

اما اگر دلیل سفر شما جزء هیچ کدام از موارد بالا نمی باشد، می بایست جهت دریافت نوع دیگری از ویزا، نظیر ویزای کاری و یا ویزای تحصیلی اقدام نمایید.

چطور برای دریافت ویزا اقدام نماییم ؟

اقدام جهت دریافت ویزای کانادا به دو صورت آنلاین و مراجعه حضوری امکان پذیر است.

روش آنلاین : در این روش کارشناسان ما اطلاعات متقاضی را در سایت اداره مهاجرت ثبت و یک حساب کاربری برای وی ایجاد می نمایند. کلیه مدارک متقاضی پس از اسکن در اکانت آنلاین، آپلود می گردد. هزینه های مرتبط با ویزا (۱۰۰ دلار) و انگشت نگاری (۸۵ دلار) نیز به صورت آنلاین پرداخت می شود. از آنجائیکه پس از ارسال نهایی درخواست، امکان حذف و اضافه مدارک وجود ندارد؛ لذا متقاضیان باید مدارک درخواستی از سوی کارشناسان ما را درست و کامل در اختیارشان قرار بدهند. پس از اتمام این مراحل، نامه انگشت نگاری و برگه تاییدیه ثبت نام به همراه شماره درخواست، برای متقاضی ارسال می شود که به متقاضی اجازه می دهد ظرف مدت ۳۰ روز برای انگشت نگاری اقدام نماید.

(حتما به این نکته توجه داشته باشید که در صورت عدم مراجعه طی مدت زمان یک ماه پس از درخواست آنلاین، درخواست ویزا لغو شده و هزینه شما سوخت خواهد شد. پس لطفا از قبل برای انجام مراحل پس از درخواست آنلاین برنامه ریزی نمایید!)

روش حضوری : در این روش کلیه مدارک به صورت کاغذی Paper به سفارت ارائه می شوند. نحوه پرداخت هزینه های سفارت در مراکز مختلف متفاوت است. به عنوان مثال در کشور ترکیه باید رسید بانکی واریز وجه را ارائه نمایید و در امارات باید آن را به صورت نقدی پرداخت کنید. هیچ مدرکی از سوی سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد. انگشت نگاری هم زمان با تحویل مدارک انجام می گیرد. پس از آن متقاضی یک شماره پیگیری دریافت می کند و از طریق وارد کردن آن در سایت شرکت VFS از وضعیت پرونده خود مطلع می گردد.

فرم ویزای کانادا

فرم ویزای کانادا

مدارکی که متقاضی جهت دریافت ویزای توریستی کانادا می بایست ارائه نماید به شرح زیر است :

اصل و کپی رنگی پاسپورت جدید با حداقل ۱ سال اعتبار (صفحه مشخصات فردی و صفحات حاوی ویزاها)
اصل پاسپورت قدیمی و کپی رنگی تمام صفحات حاوی ویزاها
۲ قطعه عکس رنگی زمینه روشن (سایز ۴.۵×۳.۵)
رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
مدارک میزبان
تکمیل فرم سفارت کانادا (این فرم پس از عقد قرارداد توسط متخصصان این بخش با دقت تکمیل خواهد شد)
۱۸۵ دلار جهت واریز وجه سفارت

مدارکی که نیاز به ترجمه دارند :

شناسنامه
مدارک شغلی متقاضی / همسر (آخرین فیش حقوق – گواهی های اشتغال به کارو غیره)
مدارک مالی متقاضی / همسر (گواهی های بانکی و غیره)
اسناد مالکیت

در نظر داشته باشید که لیست مدارک ذکر شده از سوی سفارت کانادا به صورت کلی و برای همه ی مردم دنیا ارائه گردیده است، اما این مدارک با توجه به محل درخواست ویزا و بسته به اشخاص مختلف متفاوت می باشد. مدارک تکمیلی مورد نیاز هر متقاضی پس از بررسی پرونده و با در نظر گرفتن شرایط متقاضیان و شرایط میزبان از سوی مشاوران موسسه آدراپانا اعلام خواهد شد. مد نظر داشته باشید که سفارت کانادا مصاحبه حضوری ندارد و تنها از طریق مدارک ارائه شده به سفارت است که افسران ویزا در مورد پرونده های متقاضیان تصمیم گیری می نمایند. بهره گیری از تجربیات و تخصص همکاران ما در موسسه آدراپانا شما را در ارائه کامل مدارک یاری می نماید.

کدام روش جهت ارائه مدارک بهتر است ؟

هر دو روش شرح داده شده، مورد قبول سفارت کانادا می باشد. اما در نظر داشته باشید که در روش حضوری، ضریب اطمینان بیشتری از بابت بررسی کلیه مدارک و ارائه آن به سفارت می باشد. لذا توصیه می گردد مدارک به صورت کاغذی و هم زمان با انگشت نگاری به سفارت تحویل داده شود. پیگیری پرونده های آنلاین مستقیما از طریق اکانت ایجاد شده برای متقاضیان صورت می گیرد و نیازی به مراجعه به سایت VFS وجود ندارد.

در نهایت تصمیم گیری در خصوص روش ارائه پرونده به عهده شخص متقاضی است و هیچ اجباری برای انتخاب یکی از روش ها وجود ندارد.

انگشت نگاری ویزای کانادا

انگشت نگاری ویزای کانادا

مراحل انگشت نگاری :

جهت انگشت نگاری سفارت کانادا مراجعه متقاضی به یکی از دفاتر شرکت VFS الزامی خواهد بود. اما با توجه به دایر نبودن سفارت کانادا در ایران، متقاضیان ایرانی باید برای انگشت نگاری به یکی از شهرهای آنکارا، استانبول، دبی و یا ابوظبی مراجعه نمایند.

در حال حاضر خدمات کامل مرتبط با هر دو روش درخواست ویزا (روش آنلاین و حضوری) شامل مشاوره، تکمیل فرم، تکمیل مدارک و خدمات ویژه ی تور انگشت نگاری در استانبول با همراهی نماینده ی مستقیم شرکت آدراپانا (از فرودگاه امام خمینی تا محل انگشت نگاری) و انجام کارهای سفارت به صورت تخصصی صورت می گیرد.

لازم به ذکر است تور انگشت نگاری شرکت آدراپانا تنها به مقصد استانبول برگزار خواهد شد و در صورتی که تمایل داشته باشید به مراکز VAC در دیگر شهرها نظیر آنکارا و دبی مراجعه نمایید، قادر به استفاده از خدمات تور انگشت نگاری نمی باشید.

بیشتر بخوانید : تور انگشت نگاری ویزای کانادا

و در نهایت پیکاپ پاسپورت

پس از درخواست ویزای کانادا، سفارت جواب را از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می نماید. در صورت قبول شدن درخواست، متقاضی برای درخواست ویزا باید پرینت آن ایمیل را به همراه پاسپورت به دفاتر VAC تحویل دهد.

برای این کار دو راه وجود دارد. حضور خود شخص در مراکز VAC و تحویل مدارک به صورت مستقیم و یا ارسال مدارک از طریق یک نماینده معتبر و دریافت پاسپورت.

ویزای کانادا

ویزای کانادا

یقینا مراجعه مجدد به دفاتر VAC هزینه های بسیاری اعم از هزینه های گزاف پرواز، هتل و رفت و آمد درون شهری را در بر می گیرد و از همه مهم تر زمانبر نیز خواهد بود. به همین دلیل افراد ترجیح می دهند این کار را از طریق نماینده انجام دهند. برای این کار متقاضی باید فرم وکالت را امضا و همراه مدارک مذکور تحویل نماینده بدهد. آنچه که در این مرحله حائز اهمیت می باشد این است که متقاضیان نماینده ای معتبر، آگاه به روند سفارت و دارای مجوز رسمی را برای این کار انتخاب نمایند.

موسسه آدراپانا با در اختیار داشتن تیم متخصص در تهران، امارات عربی متحده و ترکیه، پس از دریافت پاسپورت متقاضی در تهران و ارسال آن به کشور مورد نظر بدون حضور وی مبادرت به اخذ پاسپورت از سفارت مربوطه و تحویل آن به متقاضی در ایران می نماید.

 

نکته : از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید.

آیا واجد شرایط دریافت ویزا هستیم ؟

با توجه به توضیحات داده شده، به طور کلی برای آنکه موفق به دریافت ویزای کانادا شوید باید شرایط زیر را داشته باشید :

  1. فرم های تقاضانامه ویزا را بی کم و کاست پر کنید.

  2. مدارک لازم را به طور کامل ارائه نمایید.

  3. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که انگیزه موجه برای مسافرت به کانادا دارید.

  4. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که استطاعت مالی لازم برای مسافرت به کانادا دارید.

  5. به کمک فرم ها و مدارک نشان دهید که پیش از خاتمه مدت اقامت خود در کانادا خاک این کشور را ترک خواهید کرد و به طور غیر قانونی در کانادا نخواهید ماند یا تقاضای پناهندگی نخواهید داد.

  6. به کانادا ممنوع الورود نیستید

شرایط ممنوع الورودی به کانادا :

بحث ممنوع الورود بودن به کانادا بحث مفصلی است ولی در مجموع می توان گفت که بیشتر کسانی که به کانادا ممنوع الورود هستند در یک یا بعضی از گروه های زیر قرار می گیرند.

  • کسانی که خطر امنیتی برای کانادا دارند: نظیر کسانی که عضو گروه های تروریستی هستند یا در سازمان هایی عضو هستند که دولت کانادا آنها را از لحاظ امنیتی خطرناک تلقی می کند.

  • کسانی که حقوق بشر یا حقوق بین الملل را زیر پا گذاشته اند.

  • کسانی که مرتکب خلاف های سنگین شده اند.

  • کسانی که عضو دسته ها و گروه های خلافکار بوده اند.

  • کسانی که به دلیل بیماری سلامت جامعه کانادا را به خطر می اندازند و یا آنکه هزینه های سنگین بر دوش نظام پزشکی کانادا وارد می کنند.

  • کسانی که نمی توانند یا نمی خواهند پس از ورود به کانادا هزینه زندگی خود و افراد وابسته به خود را تقبل کنند.

  • کسانی که هنگام اقدام برای مهاجرت دروغ گفته باشند یا حقایقی را پنهان کرده باشند.

  • کسانی که ورودشان به کانادا با قوانین مهاجرتی کانادا در تضاد است یا آنکه هنگام حضور در کانادا به عنوان مقیم دائم شرایط حفظ اقامت را رعایت نکرده باشند.

  • کسانی که همراهشان (معمولا یکی از افراد خانواده) به کانادا ممنوع الورود باشد.

هر کدام از موارد فوق در متن قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان کانادا Immigration and Refugee Protection Act تشریح شده است. ممنوع الورودی می تواند حتی پس از ورود به کانادا و کسب اقامت دائم رخ دهد (و در موارد خاص حتی پس از تابعیت کانادا). در این شرایط اقامت دائم یا تابعیت فرد را باطل می کنند و او را از کانادا اخراج می نمایند.

اگر همه شرایط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمین شده باشد، ویزای کانادا را صادر می کند. البته صدور ویزای کانادا به معنای حق مسلم ورود شما به کانادا نیست. هنگام ورود به کانادا، افسر گمرک یا اداره مهاجرت مدارک شما را بررسی و سوالاتی از شما می پرسد تا مطمئن شود همچنان شرایط فوق را دارید. در آن صورت به شما ویزای قطعی می دهد. در واقع هنگام ورود به کاناداست که مشخص می شود حداکثر تا چه زمان می توانید در کانادا بمانید.