مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزای کانادا

مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت غیر مهاجرتی

  • پاسپورت به همراه امضای داخل آن

  • پرینت ایمیل سفارت

  • فرم وکالت به ضمیمه ی امضائی که مطابق امضای پاسپورت باشد

  • رسید واریز وجه سفارت

مدارک لازم برای پیکاپ پاسپورت مهاجرتی

  • پاسپورت ها با امضا

  • پرینت ایمیل سفارت

  • دو قطعه عکس ۳.۵* ۴.۵ با پشت زمینه سفید

  • وارد نمودن قد و رنگ چشم تمام افراد متقاضی در صفحه ی آخر ایمیل

  • امضای متقاضی اصلی در صفحه ی آخر پرینت ایمیل

روزهای کاری جهت پیکاپ

دوشنبه تا پنچشنبه هر هفته به غیر از ایام تعطیل

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که عهر ورود و خروج یا ویزا دارند، باید حتما اسکن شوند”

  • شناسنامه ی ترجمه شده ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”

  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form

  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information

  • دو قطعه عکس ۳,۵ در ۴,۵ رنگی با پس زمینه سفید

  • سند ملکی ترجمه شده در صورت وجود

  • ترجمه مدارک شغلی ” برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه نظام مهندسی، پروانه طبابت و یا پروانه بهره وری لازم است. کار مندان نیز باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند”

  • گردش حساب سه ماهه یا شش ماهه اخیر که نشان دهنده مبلغ در آمد عاعیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین المللی بانک

  • دعوتناعه ” در صورت وجود ” به همراه کارت شناسایی و مدارک عالی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخصی دعوت کننده در صورت نداشتن دعوتناعه، ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.

  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

  • در صورتی که فرزند زیر ۱۸ سال به تنهایی یا با یکی از والدین قصد سفر به کانادا را دارد نیاز به رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند است.

  • برای دریافت ویزای ۵ ساله (سوپرویزا). علاوه بر مدارک فوق لازم است که مدارک اقامت موقت یا دانم فرد مقیم در کانادا ارانه گردد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa)

ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که یکی از بستگان درجه ی یک آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد.

معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا ارائه شود.

تمامی مدارک لازم برای اخذ ویزا باید به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی با تایید دادگستری آماده شده و سپس نسبت به درخواست آنلاین اقدام نمود. بهتر است که بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت اقدام به تهیه چک لیست نفرمایید. چرا که این امر موجب ارانه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد درخواست ویزای متقاضی می شود.

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا