اطلاعاتی درباره دعوتنامه‌ ی کانادا

برخی مواقع که برای پیکاپ پاسپورت کانادا اقدام می‌کنید از شما می‌خواهند که دعوتنامه‌ای از سوی شخصی که در کانادا اقامت دارد را ارائه دهید.

ارائه دعوتنامه صدور ویزای کانادا را تضمین نمی کند. افسر اداره مهاجرت شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهد تا ببیند آیا مشمول قوانین اداره مهاجرت می‌شوید یا خیر.

اطلاعات مربوط به شخص صادر کننده دعوتنامه

صدور دعوتنامه برای شخص یا اشخاص بدین معنا نیست که وقتی او به کانادا می‌رسد شما مسئولیت تمام و کمال هر گونه امور مربوط به آن شخص را عهده دار هستید. با این حال صادقانه دعوتنامه بنویسید. باید حقیقت را گفته و به تعهداتی که در دعوتنامه قید می‌کنید پایبند باشید.

نامه (اگر دولت از شما می‌خواهد که نامه رسمی باشد، بهتر است از دفاتر مربوطه بخواهید که این کار را برای شما انجام دهند) را برای شخصی که به کانادا دعوت می‌کنید، بفرستید. سپس این شخص باید نامه را به سفارت یا کنسولگری در خارج از کانادا، جایی که برای دریافت ویزا اقدام کرده است تحویل دهد.

باید اطلاعات زیر را در مورد شخصی که دعوت می‌کنید ضمیمه کنید

  • نام کامل شخص

  • تاریخ تولد

  • آدرس و شماره تلفن

  • نسبت شما با شخص

  • هدف از سفر

  • این شخص برای چه مدت قصد دارد در کانادا بماند.

  • محل اقامت شخص در مدت زمانی که در کانادا به سر می‌برد کجا است و هزینه‌های خود را از کجا تامین می‌کند.

  • چه زمانی قصد دارد کانادا را ترک کند.

باید اطلاعات زیر را در مورد خودتان ضمیمه کنید

  • نام کامل شخص

  • تاریخ تولد

  • آدرس و شماره تلفن

  • عنوان شغلی

  • آیا شهروند کانادا هستید یا اقامت دائم دارید.

  • کپی مدرکی که موقعیت شما را در کانادا اثبات می‌کند

  • اگر در کانادا متولد شده اید، گواهی تولد یا کارت شناسایی.

  • کارت شهروندی کانادا، اگر شهروند کاندایی هستید.

  • کپی از کارت پی آر( کارت مربوط به اقامت دائم) یا سند لندینگ (IMM1000) اگر مقیم دائم هستید.

  • جزئیات مربوط به خانواده، مثل نام و تاریخ تولد همسر و افراد تابعه ( ارائه این مدارک اجباری است).

  • تعداد افرادی که در خانه شما زندگی می‌کنند اعم از خانواده یا افرادی که اسپانسر آنها شده اید.(ارائه این مدارک الزامی است).

  • تعهد امضا شده از طرف شما برای ساپورت مالی پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادر بزرگ در طی مدتی که در کانادا مهمان هستند.

  • سندی که ثابت کند درآمد شما از میزان حداقل تعریف شده برای حمایت از نه تنها ولدین بلکه تمامی افرادی را که به همراه آنها دعوت می‌کنید، بیشتر است.

 این اطلاعات فقط جهت راهنمایی است. شما باید دعوتنامه را خودتان بنویسید. البته برخی از دفاتر صدور ویزای کانادا ممکن است از شما بخواهند که دعوتنامه را به صورت رسمی توسط دفاتر مربوط به این کار بنویسید.