ویزای بلژیک

بلژیک کشوری در غرب اروپاست. این کشور بعد از هلند و موناکو، بیشترین تراکم جمعیت را دارد. برای سفر به بلژیک، لازم است ویزای شینگن بگیرید.

آدرس سفارت بلژیک:

سفارت بلژیک در تهران، خیابان فرشته، خیابان آقابزرگی، بن بست شیرین، شماره ۴ قرار دارد.

تلفن: ۲۲۳۹۱۹۰۹ – ۲۲۳۹۱۱۶۰
فکس: ۲۲۳۹۸۷۸۰
آدرس سایت سفارت بلژیک: سایت رسمی سفارت بلژیک در تهران

سفارت بلژیک روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

تلفن بخش ویزای بلژیک در روزهای کاری تنها از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ قادر به پاسخگویی است.

تلفن بخش ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲

اطلاعات بیشتر:

نکاتی مهم برای دریافت ویزای بلژیک

*وقت ملاقات و فرم‌های درخواست ویزا رایگان است.

*مبالغ درخواست ویزا باید به یورو پرداخت شود (‌اسکناس ۵۰۰ یورویی قابل قبول نیست).

*برای دریافت وقت ملاقات خود ۶ الی ۸ هفته قبل از تاریخ سفر اقدام کنید.

*در نظر داشته باشید، در صورت عدم حضور در روز ملاقات تعیین شده خود، اجازه دریافت وقت مجدد به مدت سه ماه به شما داده نخواهد شد.

*در نظر داشته باشید هیج اطلاعاتی در مورد وضعیت درخواست ویزای شما از طریق تلفن داده نخواهد شد.

*به محض آماده شدن پاسخ درخواست ویزای شما، به صورت اتوماتیک با شما تماس خواهد گرفته شد.

وقت سفارت بلژیک

برای تعیین وقت درخواست ویزای بلژیک، به این موارد توجه کنید:

ابتدا به سایت زیر مراجعه کنید و با تکمیل فرم درخواست، شماره اینترنتی دریافت نمایید.

دریافت شماره اینترنتی برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

از تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۳۹۶، سفارت بلژیک در تهران از فرآیند ویزای اینترنتی استفاده می‌کند.

اگر فرم به صورت صحیح تکمیل شود، شماره‌ای اینترنتی دریافت خواهید کرد. سپس برای دریافت وقت به سایت سفارت مراجعه کنید و کد اینترنتی که در مرحله قبل دریافت کردید را در دسترس داشته باشید تا به مراحل بعدی هدایت شوید.

سایت سفارت بلژیک

نکاتی برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

  • *بدون داشتن شماره اینترنتی نمی‌توانید وقت سفارت بلژیک دریافت کنید.

  • *پس از دریافت شماره اینترنی، دیگر قادر به تغییر اطلاعات مندرج در فرم نیستید.

  • *باید از فرم مربوطه پرینت گرفته و روز مراجعه به سفارت، ۲ کپی از آن به همراه داشته باشید.

  • *اگر نام مندرج در فرم با نام فردی که وقت را گرفته است متفاوت باشد، بخش ویزا از پذیرش آن ها معذور است و باید مجددا اقدام به گرفتن وقت با اطلاعات صحیح و یکسان نمایید.

اکنون برای دریافت وقت سفارت بلژیک، در صورتی که در این سایت ثبت نام نکرده‌اید، باید از طریق کلیک روی لینک مربوطه، ثبت‌نام کنید.

لینک ثبت نام در سایت سفارت بلژیک برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

اگر قبلا در این سایت ثبت نام کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را در اختیار دارید، می‌توانید با کلیک روی لینک زیر وقت ملاقات خود را تعیین، ویرایش یا لغو کنید.

ویزای بلژیک

ویزای بلژیک

گرفتن وقت سفارت بلژیک

  • *اگر نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید، روی این لینک کلیک نمایید تا اطلاعات خود را بازیابی کنید.

  • *اگر تقاضای ویزای الحاق به خانواده دارید، برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید (سپتامبر ۲۰۱۶)

  • *شما می‌توانید سوالات خود را از طریق ایمیل به آدرس زیر ارسال نمایید.

ایمیل سفارت بلژیک برای پرسیدن سوالات مربوط به ویزا و گرفتن وقت سفارت

  • *وقت تعیین شده صرفا به متقاضی تعلق دارد و امکان انتقال آن به فرد دیگری وجود ندارد.

  • *ده دقیقه پیش از زمان تعیین شده باید در سفارت حضور داشته باشید. اگر خیلی زودتر از زمان مقرر در محل حاضر شوید، باید آن جا را ترک نموده و مجددا در زمان تعیین شده برگردید. همچنین اگر دیرتر از زمان ملاقات در محل حاضر شوید، وقت ملاقات شما لغو شده و باید وقت جدیدی تعیین کنید.

  • پس از رسیدن به سفارت، پاسپورت شما با فهرست وقت‌های روز جاری مطابقت داده می‌شود. در صورت تطبیق، اجازه ورود به بخش ویزا را خواهید داشت. در غیر این صورت اجازه ورود نخواهید داشت و باید وقت ملاقاتی با اطلاعات پاسپورت خودتان تعیین کنید.

  • به دلایل امنیتی تنها متقاضیان ویزای بلژیک، اجازه ورود به اتاق عمومی انتظار داخل بخش ویزا را خواهند داشت. البته متقاضیان کم سن اجازه داشتن همراه را دارند.

اطلاعیه برای متقاضیان ویزای بلژیک

سفارت بر اساس وقت‌های داده شده، روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲ دریافت پرونده‌های درخواست ویزا را انجام می دهد.

درخواست ویزا باید حداکثر ۳ ماه و حداقل ۳ هفته قبل از تاریخ مشخص شده برای عزیمت، انجام شود.

برای تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزا، می‌توانید شخصا و از طریق وب‌سایت سفارت اقدام کنید.

در شرایط اضطراری (به عنوان مثال برگزاری جلسه اضطراری، بیماری مهم اقوام و مواردی از این دست) می‌توانید از طریق ایمیل visa.teheran@diplobel.fed.be اقدام به درخواست وقت کنید.

فرم درخواست ویزا رایگان است و می‌توانید آن را از طریق سایت سفارت بلژیک دانلود کنید یا از پذیرش، درخواست تحویل یک یا چند فرم نمائید. این فرم انفرادی است و هر متقاضی باید برای خودش فرم پر کند، حتی اگر چند نفر در یک گذرنامه باشند. فرم را می‌توان به یکی از ۳ زبان ملی بلژیک (هلندی، فرانسه، آلمانی) یا انگلیسی پر کرد.

می‌توانید برای اطلاع یا دانلود اطلاعات و مدارک مربوط به انواع ویزا، به سایت مراجعه یا از پذیرش درخواست کنید تا برگه مربوط به نوع سفر مورد نظر را در اختیارتان قرار دهند. همیشه دقت داشته باشید که زمان درخواست ویزا، مدارکی که می‌توانند کمک کنند تا قصد شما برای ترک کشورهای عضو شینگن را قبل از خاتمه ویزا تعیین نمایند، ضمیمه پرونده خود کنید.

هنگام درخواست ویزا، مهری در گذرنامه شما زده خواهد شد. این مهر تنها به این معنی است که درخواست ویزای شما دریافت شده و فاقد هرگونه بار حقوقی است.

در صورت مردود شدن درخواست ویزا، متقاضی دارای حق رجوع است. هنگام مراجعه متقاضی برای پس گرفتن گذرنامه خود، در برگه جواب منفی، فرآیندی که باید برای رجوع طی شود، مرجع ذی‌صلاح و مدت زمانی که در طی آن می‌توان درخواست بازنگری داد، اشاره شده است.

ویزای بلژیک

ویزای بلژیک

مدارک مورد نیاز میزای توریستی بلژیک

  • *ﻓﺭﻡ ﺩﺭﺧﻭﺍﺳﺕ ﻭﻳﺯﺍی ﺗﮑﻣﻳﻝ ﻭ ﺍﻣﺿﺎ ﺷﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻣﺭﺍﻩ ﻳﮏ ﻋﺩﺩ ﮐﭘﯽ

  • *دو عکس جدید (قطع پاسپورتی)

  • *هزینه درخواست ویزا

اصل و یک سری کپی از مدارک زیر (اصل مدارک به متقاضی بازگردانده می‌شود) باید ارائه شود:

 ۱. پاسپورت ملی فرد متقاضی که حداقل باید ۳ ماه بعد از تاریخ ویزا،‌ اعتبار داشته باشد. به همراه کپی صفحات ۲، ۳ و ۴ پاسپورت و همه صفحاتی که ویزا و مهر دارد.

 ۲. ترجمه شناسنامه

۳. شرح سفر شامل برنامه زمانی و مکان‌هایی که مایل به بازدید از آنها هستید.

۴. ارائه مدارک مبنی بر توانایی تقبل هزینه‌های این سفر (۹۵ یورو بابت هر روز اقامت)

۵. رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت

۶. رزرو بلیت هواپیما مطابق با سفر

۷ بیمه نامه مسافرتی معتبر (با پوشش ۳۰۰۰ یورو).

۸. مدارک اثبات وضعیت کاری متقاضیان

برای کارمندان:

گواهی اشتغال به کار

فیش حقوقی

مدرکی دال بر دارابودن بیمه درمانی (لیست بیمه)

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای تجار:

اسناد شرکت

رسید پرداخت آخرین مالیات

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد با کار آزاد و خویش فرما:

پروانه کسب (دفتر،مغازه،..)

رسید پرداخت آخرین مالیات

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد بازنشسته:

حکم بازنشستگی

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای همراهان، اگر شاغل نیستند:

همسر:

اثبات رابطه خویشاوندی (شناسنامه)

فرزندان:

اثبات رابطه خویشاوندی (شناسنامه- ارائه شناسنامه پدر برای کل خانواده کافی است)

برگه اشتغال به تحصیل (باتوجه به سن فرزند)

رضایتنامه محضری از پدر و مادر (در صورتی که فرزند تنها سفر می‌کند)

رضایتنامه محضری از پدر یا مادر (در صورتی که فرزند تنها با یکی از والدین سفر می‌کند)

درخواست ویزا به همراه مدارک ذکر شده باید حداقل یک ماه قبل از تاریخ تخمینی سفر ارائه شود.

پس از دریافت پاسخ مثبت ویزا، متقاضی باید رسید پرداخت هتل و بلیط خریداری شده خود را ارائه دهد.