ویزای کاری کانادا

سالانه بسیاری از نیروهای شاغل در کانادا با داشتن مجوز کار وارد خاک این کشور شده و مشغول به کار و کسب تجربه می شوند. اخذ مجوز کار در عین پیچیدگی یکی از سریع ترین راه ها برای ورود و در نهایت مهاجرت به کانادا می باشد.

برای داشتن ویزای کار موقت در کانادا باید از کارفرما Canadian employer دارای پیشنهاد شغلی و از اداره کار کانادا Temporary Work Permit by Employment and Social Development Canada  مجوز کار باشید.

اخذ این نوع از ویزای کانادا ۴ مرحله دارد:

ویزای کاری کانادا
ویزای کاری کانادا
ویزای کاری کانادا
ویزای کاری کانادا

مرحله ی اول:

قبل از صدور مجوز کار کانادایی، کارفرمای کانادا که می خواهد شما را استخدام کند باید تاییدیه از وزارت کار کانادا بگیرد (Labour Market Impact Assessment – LMIA) و اداره کار را قانع کند که هیچ فرد مقیم کانادا در حال حاضر برای این شغل وجود ندارد.

در موارد زیر، اداره مهاجرت کانادا می تواند بدون تایید وزارت کار، مجوز work permit را صادر کند:

–         فرد متقاضی زیر نظر برنامه NAFTA میان آمریکا – کانادا – مکزیک باشد.

–         کار مورد نظر برای اقتصاد، فرهنگ و اجتماع کانادا مفید باشد.

–         در طی توافق نامه های بین المللی مصوب میان دولت کانادا و دیگر کشورها. مانند برنامه youth & teacher exchange program.

–         دانشجویان مشغول به تحصیل در کانادا که توسط استادی به کار در دانشگاه مشغول شوند.

–         همراهی همسر مشغول به کار یا تحصیل در کانادا.

–         کار مورد نظر عام المنفعه باشد و مصوب وزارت مهاجرت کانادا.

–         افراد مشغول به کار در کانادا.

ویزای کاری کانادا

ویزای کاری کانادا

مرحله ی دوم:

بعد از دریافت تاییدیه وزارت کار LMIA ، کارفرمای کانادایی باید نامه درخواست خود و کپی تاییدیه را به ادراه مهاجرت ارسال کند.

مرحله ی سوم:

در این مرحله متقاضی مهاجرت می تواند برای دریافت ویزا اقدام کند.

اگر کارفرمای شما در کبک باشد باید تاییدیه کبک را از اداره Certificat d’acceptation du Québec (CAQ) بگیرید.

مرحله ی چهارم:

ویزای ورود موقت برای شما با ارسال مدارک کافی صادر می شود. مرزبانی کانادا بعد از ورود شما به کانادا مجوز کاریابی را در فرودگاه صادر می کند.

ویزای کاری کانادا

نکات مهم:

  • توجه داشته باشید که شما باید فقط برای همان کارفرمایی که مجوز گرفته اید کار کنید و امکان تغییر ندارد برای تغییر کارفرما باید تمام این موارد را از ابتدا طی کنید.

  • جریمه برای کارفرمایان کانادایی که شرایط ویزای کار را نقض می کنند!

از Dec. 1, 2015  برابر ۱۰ آذر ۱۳۹۴ اداره مهاجرت و شهروندی کانادا CIC و اداره کار کانادا ESDC جرایمی را بر علیه کارفرمایان نقض کننده قانون کار موقت خارجیان در کانادا وضع خواهد کرد.

  • در حال حاضر برای دریافت ویزای کار شما باید حتما یک کارفرمای کانادایی تایید شده را داشته باشید.

در صورت داشتن هرگونه سوال راجع به شرایط و هزینه پیکاپ پاسپورت یا ویزای کانادا با همکاران ما تماس بگیرید:

۰۲۱-۸۸۵۴۲۰۹۴

ویزای کاری کانادا

ویزای کاری کانادا